Tips og tricks

Ny Office-app til Android og IOS

Så har Microsoft frigivet en ny Office-app til både Android og iOS, der samler Word, Excel og PowerPoint i en samlet pakke, ligesom du kan oprette noter og PDF-filer fra dit kamera m.v.

Læs mere »

FILTRER

Den nye dynamiske matrixfunktion FILTRER opretter en filtreret matrix med udvalgte værdier fra et helt almindeligt regnearksområde eller en Excel-tabel, og kan selv håndtere fejlmeddelelser.

Læs mere »

Bruger du stadig Ctrl+V?

Har du prøvet at trykke på Windows+V for at indsætte indhold fra udklipsholderen. Herved kan du genbruge indhold igen og igen – selv på tværs af dine enheder og efter at din computer er genstartet.

Læs mere »

Dynamiske matrixfunktioner i Excel

Excel introducerer lige nu seks nye dynamiske matrixformler, som du kan bruge til at oprette en liste af entydige værdier. sortere en liste, udtrække en filtreret liste og meget, meget mere.

Læs mere »

XOPSLAG

XOPSLAG – ny opslagsfunktion i Excel afløser både LOPSLAG og kombinationen af INDEKS-SAMMENLIGN på en mere effektiv og intuitiv måde.

Læs mere »

Office 2019

Hvis du er blandt dem, der ikke har skiftet til Office 365, så har Microsoft for nyligt udgivet Office 2019, der indeholde de seneste versioner af Access, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher, Visio og Word.

Læs mere »

Regional datoformatering

Det har indtil nu været umuligt at ophæve markeringer af områder i dine regneark, men i forbindelse med seneste insider-opdatering kan du fremover både i Excel 2016 og Excel 2016 for Mac ophæve markeringen på vanlig vis.

Læs mere »
  • +45 70 23 00 14
  • innovate@innovate.dk
  • Mich. Berings Vang 10
    DK-2650 Hvidovre

nyhedsbrev