E-bog

Excel 2013 VBA - bog og ipad

Beskrivelse


Lær makroprogrammering med Excel 2013 Visual Basic, hvor du lærer både det grundlæggende og det mere avancerede i forbindelse med brugen af VBA i Excel 2013.

Du starter med at lære at optage og redigere en simpel makro, lave genvejstaster og indsætte knapper i både regneark og i båndet m.v., ligesom du lærer om makrosikkerhed og globale makroer. Dernæst kommer nogle kapitler om VBA-editoren, hvor du skriver og redigerer dine makroer, noget teori om objekter, metoder, egenskaber og hændelser og kodeoptimering.

Derefter løser du nogle praktiske problemer med data- og regnearkskonvertering, arbejder med betingelser og løkker, automatisk udskrift af mange diagrammer, lærer at lave et tilføjelsesprogram og oprette brugerformularer.

Du lærer også en del om variabler og konstanter, hændelser, at oprette og tilpasse pivottabeller og diagrammer ved hjælp af VBA.

Til sidst lærer du at arbejde med eksterne data, automatisere andre programmer inde fra Excel – fx ved at styre oprettelse af dokumenter i Word og sende mails fra Outlook samt lidt om fejlhåndtering.

Bogen er spækket med eksempelløsninger og referencetabeller, ligesom bogen indeholder mange opgaver med tilhørende løsningsfiler.

Bogen er skrevet til den danske version af programmet med danske skærmbilleder, men indeholder også alle de engelsksprogede kommandoer i parentes.

Antal sider: 286

DKK 189,95 – Køb nu Alle priser er inkl. 25% moms

Vi har for tiden lidt problemer med vores indkøbskurv, så send en mail, hvis du er interesseret i at købe en af vores e-bøger.

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,linkedin,mail” counters=0 style=”button” point_type=”simple”]