Tips og tricks

Adobe Acrobat Pro

Shhh, det er hemmeligt

Du har sikkert hørt, at Domstolsstyrelsen for nyligt har lækket hemmelige og dybt fortrolige oplysninger i en stor Nets-sag på grund af, at de har brugt nogle forkerte værktøjer. Har du brug for at skjule klassificerede oplysninger i dine PDF-dokumenter, er det derfor vigtigt, at du gør det helt korrekt.

Læs mere »
Sort Office-tema

Sort er det helt nye sort

I Word og Outlook giver det sorte Office-tema nu også sort baggrund i dine dokumenter og dine mails, men det kan dog ændres, hvis du foretrækker hvid baggrund.

Læs mere »
Teams

Præsentationsvisning i Teams

Hvis du kun har en eller to skærme, så har du sikkert savnet præsentationsvisning i forbindelse med visning af PowerPoint-præsentationer i Teams, men det er nu blevet standard i seneste version af programmet.

Læs mere »

Standard DAX-separatorer i Power BI Desktop

Nu kan og bør du bruge internationale DAX-separatorer i stedet for en lokaliseret version af DAX, hvor du anvendte semikolon (;) som listeseparator i stedet for komma (,), som anvendes i f.eks. USA m.v. Det samme gælder brugen af decimalseparator, hvor vi jo i de fleste lande i Europa bruger komma (,), mens man i f.eks. USA bruger punktum (.)

Læs mere »

Transformér PDF-filer i Excel

Hvis du har den seneste insider-version af Excel, kan du nu indlæse og transformere tabeller fra PDF-filer ved hjælp af Power Query – som du allerede har kunne gøre det i Power BI i et stykke tid.

Læs mere »

Ny Office-app til Android og IOS

Så har Microsoft frigivet en ny Office-app til både Android og iOS, der samler Word, Excel og PowerPoint i en samlet pakke, ligesom du kan oprette noter og PDF-filer fra dit kamera m.v.

Læs mere »

Udvid formellinjen i Excel

Hvis du skriver meget lange og/eller komplicerede formler, så kan du med fordel udvide formellinjen i stedet for at skrive hele formlen på samme linje.

Læs mere »

nyhedsbrev