E-bog

Excel 2016 Videregående (e-bog)

Beskrivelse

Excel 2016 Videregående gennemgår rigtig mange af de avancerede funktioner og muligheder i Excel, som fx brugen af navne og navngivne celler, nye og avancerede regnearksfunktioner, datatabeller, kontrolelementer, dispositioner, scenariestyring, avancerede listefunktioner, databasefunktioner, Excel-tabeller, pivottabeller og pivotdiagrammer, udsnitsværktøjer, tidslinjer, konsolidering, betinget formatering, almindelige og specialdiagrammer, introduktion til dataanalyse ved hjælp af Power Query og Power Pivot, datavalidering, problemløsningsværktøjet, introduktion til makroer og meget mere.

Denne kursusbog er udvidet med mere end 80 sider i forhold til 2013-udgaven, og der følger næsten 90 eksempelfiler med bogen, så kursisten selv kan fremstille regnearkene i de mange trin-for-trin vejledninger.

Bogen er skrevet til den danske version af programmet med danske skærmbilleder, men indeholder også alle de engelsksprogede kommandoer og genveje i parentes.

Antal sider: 266

Vi oplever for tiden nogle problemer med vores indkøbskurv, så send en mail til os, hvis du er interesseret i at købe en af vores e-bøger.

DKK 159,95 – Køb nu Alle priser er inkl. 25% moms

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,linkedin,mail” counters=0 style=”button” point_type=”simple”]