“Slip for det krævende arbejde og lad os om udviklingen af et professionelt kursusmateriale”

Innovate er kendt for at udarbejde et professionelt kursusmateriale i et rigtig flot layout. Kursusmaterialet er meget omfattende, let forståeligt skrevet i bogform og beskriver i detaljer de enkelte arbejdsprocesser – vores kursusmateriale til for eksempel to-dages kurser er på mellem 150 og 250 sider!

Vi har gennem tiden udarbejdet mere end 500 kursusmaterialesæt til blandt andet Adobe, Corel Office,Lotus SmartSuite, Microsoft Office og StarOffice/OpenOffice.

Materialet leveres i de fleste tilfælde udskrevet på enten A4-papir med fire huller, samlet i sort spiralryg eller som en licenseret pdf med eller uden masterfiler, så I selv kan tilføje logo eller lignende på de enkelte sider. Materialet kan herefter anvendes, som var det jeres eget, og derved styrke eget image m.v.

Vi har i samarbejde med forskellige forlag også udgivet mange af vores kursusmaterialesæt i et lettere bearbejdet form i det velkendte hæfteformat, som kan købes hos alle boghandlere, posthuse, hos forlaget eller selvfølgelig direkte hos os.

Er du interesseret i at danne dig et indtryk af materialets kvalitet og indhold, sender vi gerne et uddrag af materialet eller kommer forbi til en uforpligtende demonstration.

Hvis I ønsker kursusmateriale til andre eller egne programmer, afgiver vi gerne et tilbud herpå, ligesom I er velkommen til at kontakte os vedrørende vores andre ydelser.

Excel 2016 Dataanalyse

 

For os er samarbejde, fleksibilitet og kvalitet uden kompromiser en selvfølge for et godt resultat.