“Slip for det krævende arbejde og lad os om udviklingen af et professionelt kursusmateriale”

Innovate er kendt for at udarbejde et professionelt kursusmateriale i et rigtig flot layout. Kursusmaterialet er meget omfattende, let forståeligt skrevet i bogform og beskriver i detaljer de enkelte arbejdsprocesser – vores kursusmateriale til for eksempel to-dages kurser er på mellem 150 og 250 sider!

Vi har gennem tiden udarbejdet mere end 350 forskellige kursusmaterialesæt til blandt andet Adobe, Corel Office,Lotus SmartSuite, Microsoft Office og StarOffice/OpenOffice.

Materialet leveres i de fleste tilfælde udskrevet på enten A4-papir med fire huller, samlet i sort spiralryg eller som en licenseret pdf med eller uden masterfiler, så I selv kan tilføje logo eller lignende på de enkelte sider. Materialet kan herefter anvendes, som var det jeres eget, og derved styrke eget image m.v.

Vi har i samarbejde med forskellige forlag også udgivet mange af vores kursusmaterialesæt i et lettere bearbejdet form i det velkendte hæfteformat, som kan købes hos alle boghandlere, posthuse, hos forlaget eller selvfølgelig direkte hos os.

Er du interesseret i at danne dig et indtryk af materialets kvalitet og indhold, sender vi gerne et uddrag af materialet eller kommer forbi til en uforpligtende demonstration.

Hvis I ønsker kursusmateriale til andre eller egne programmer, afgiver vi gerne et tilbud herpå, ligesom I er velkommen til at kontakte os vedrørende vores andre ydelser.

Excel 2016 Dataanalyse

 

For os er samarbejde, fleksibilitet og kvalitet uden kompromiser en selvfølge for et godt resultat.

Access
Excel
Outlook
Power BI
PowerPoint
Project
Word